11 Ağustos 2009 Salı

LA Liga 2009-10

Bu yıl belkide Premier lig kadar takip edilecek LA Liga'da iki favori var kuşkusuz son Avrupa ve lig şampiyonu Barcelona ve transfere 250 milyon eurodan fazla harcayan Real Madrid.Bunların yanında dört tane de sürpriz yapabilecek takim:Sevilla,Atletico Madrid,Valencia ve Villareal.
Son şampiyon İbrahimoviç ve Maxvell'i kadrosuna katarken Etoo ile yolları ayırdı.Kadroda bulunan diğer yıldızlar ise Daniel Alves, Carlos Puyol, Xavi, Andres Iniesta, Lionel Messi ve Thierry Henry.
Geçen sene liderin 9 puan gerisinde ligi sonlandıran Real Madrid,Xabi Alonso, Kaka,Arbeloa,Cristiano Ronaldo ve Karim Benzema'yı transfer etti.Takımdaki diğer yıldızlar ise Iker Casillas, Sergio Ramos ve Raul.
Ligdeki diğer yıldızlar ise Sevilla'lı Frederic Kanoute ve Luis Fabiano,Atletıco Madrid'lı Sergio Aguero ve Diego Forlan,Villarealli Santi Cazorla, Giuseppe Rossi ve Nilmar,Valencialı Juan Mata, David Silva ve David Villa.Bir çırpıda sayabileceğimiz 20 civarında yıldız aynı ligde.Gerçekten bu sezon LA Liga çok keyifli ve çekişmeli olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder